چین (آسیا)

چين  China

نام رسمي جمهوري خلق چين
نام محلي: ژوانگهو (Zhonghua)
اسامي ديگر: امپرتوري آلماني، چين سرح، چين كمونيست
پايتخت: پكن
تاريخ استقلال: داراي قدمت تاريخي
روز ملي:اول ماه اكتبر سالروز تاسيس جمهوري خلق چين(1949)
نوع حكومت: جمهوري تك حزبي خلق با يك مجلس قانون گذاري، از سال1949
رئيس حكومت: رئيس جمهور
رئيس دولت: نخست وزير
مساحت نه ميليون پانصدوهفتادودوهزارو نهصد كيلومتر مربع
واحد پول: رنميني يو آن
 
سرزمين چين  پرجمعيت ترين كشور جهان محسوب مي شود، پهنه وسيعي از آسياي مركزي و خاوري را در برگرفته است. اين كشور عظيم از شمال به مغولستان، از شمال خاوري به كشور روسيه، از خاور به كشور كره شمالي، درياي زرد و چين شرقي، از جنوب به درياي چين جنوبي، كشور ويتنام، لائوس، ميانمار(برمه)، هند، بوتان و نپال، از غرب به كشورهاي هند، پاكستان، افغانستان، تاجيكستان، قرقيزستان و از شمال غربي به پيش تثبيت گرديده است. قرنهاست كه تمدن چين داراي شهرت خاص و عام است.                                                                                                      اطلاعات ضروري

طول پرواز از تهران تا پكن حدود 7ساعت مي باشد.
اختلاف ساعت: پكن حدود سه ساعت و نيم و شانگهاي حدود 4ساعت جلوتر از تهران هستند.
واحد پول چين يوان است
مراكز خريد شهر پكن عبارتند از: بازار هنگ كنگ – فروشگاه بزرگ خونچيا – خيابان ونگ فوجينگ – مركز لوفت هانزا- مركز شيدن در خيابان شيدن- فروشگاه فرند شيپ
مراكز خريد شانگهاي عبارتند از: خيابان نانجينگ و فروشگاه Number One
ولتاژ برق 220 ولت
آب لوله كشي قابل شرب نيست.
كد تلفن پكن 008610 و شانگهاي 008621 مي باشد

شرایط دریافت ویزا

شرایط اخذ ویزا چین :
انواع ویزای قابل دریافت از کشور چین عبارتند از : ویزا گروهی ، ویزا انفرادی ، ویزا تجاری ، ویزا مولتی
ویزا گروهی چین ۴۰ روز  اعتبار دارد و در این مدت شما ۳۰ روز می توانید در کشور چین اقامت کنید. این نوع ویزا برای حداقل ۵ نفر صادر می شود که فقط به صورت گروهی امکان ورود و خروج از چین دارند. ویزا گروهی چین به صورت عادی در ۱۴ روز کاری و به صورت فوری در ۷ روز کاری اخذ می شود
ویزا انفرادی چین ۱ ماه اعتبار دارد و شما ۳۰ روز می توانید در کشور چین اقامت کنید. این نوع ویزا حداقل در ۳ روز کاری اخذ می شود
ویزا تجاری چین ۳ ماه اعتبار دارد و در این مدت شما ۳۰ روز می توانید در کشور چین اقامت کنید. این نوع ویزا در ۱۵ روز کاری اخذ می شود
ویزا مولتی ۱ ساله است و با این نوع ویزا به دفعات امکان ورود به چین وجود دارد اما در هر بار ورود نهایتا تا ۳۰ روز میتوانید در چین اقامت داشته باشید. مدت اخذ این ویزا ۳۰ روز کاری است
برای اخذ ویزای چین به صورت مولتی ، وجود حداقل ۴ ویزای تجاری چین در پاسپورت الزامی است.
 

نقشه گوگل

فیلتر شهرها:

فیلتر دسته:

فیلتر شهرها:

فیلتر دسته:

فیلتر درجه هتل:

فیلتر وضعیت تور:

فیلتر پیشنهادهای ویژه:

فیلتر شهرها:

فیلتر دسته:

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *