مدارک سفارت اسپانیا

کلیه مدارک علاوه بر ترجمه اسپانیایی نیاز به تائیدیه دادگستری دارند.

1) اصل  گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه­ های قبلی  به همراه کپی از تمام صفحات گذرنامه  حتی صفحات سفید.

  الف) مدت اعتبار حداقل 1  سال از تاریخ ورود.

2) 6 قطعه عکس 3.5 x 4.5 رنگی،  تمام رخ با زمینه سفید، کامل از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک ، حداکثر برای 6 ماه اخیر

3) اصل شناسنامه و ترجمه  به همراه کپی از کلیه صفحات آن.

4) اصل و ترجمه  گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک. ( ارائه گردش حساب و گواهی تمکن الزامیست.)

   الف) حسابهای جاری: کارکرد سه ماه اخیر.

    * در صورت تعداد زیاد تراکنش، ارائه گردش حساب 1 ماه گذشته کافی می­باشد.

    * در صورت نداشتن گردش حساب، گواهی موجودی حساب نیز قابل ارائه می­باشد.

   ب) سپرده ­های بانکی.      

           * ارائه گردش حساب به زبان انگلیسی از طرف بانک، قابل قبول می­باشد.

           * باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 500.000.000ريال باشد.

5) اصل و ترجمه  سند مالکیت.

6) اصل  و ترجمه مدارک شغلی:

   الف) پزشکان: پروانه مطب، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی و دانش­نامه تحصیلی.

   ب) وکلا: پروانه وکالت.

   ج) مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، میزان حقوق دریافتی وتاییدیه مرخصی، آخرین لیست بیمه.          

   د) بازنشسته ­ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی.

   ه) مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه و ارائه اصل آخرین روزنامه رسمی آن شرکت.

   و) در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آگهی تأسیس.

   ز) دانش آموزان، دانشجویان، معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه ( اصل  و ترجمه نامة اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار ).

* جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت­نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی می­باشد.

7) برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی پدر، همچنین خانم های متأهل که تنها سفر می­کنند، رضایت­نامه محضری الزامی است.

8) مدارک شغلی همسر برای خانم­های خانه­دار.

* حضور کلیه مسافرین جهت انگشت نگاری در سفارت الزامی می­باشد.

* مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی می­ماند.

* چک رمزدار یا ضمانت­نامه بانکی حداقل به مبلغ 500،000،000 ريال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت ­های بیشتر متعاقبا­ً اعلام می­گردد. 

* کلیه مدارک نیاز به 2 سری کپی در برگۀ 4A دارند.